Bloemen Rotterdam openingstijden, 3072 ZL Delistraat 34


MK Floral Design Rotterdam

Vandaag gesloten

🕗 Openingstijden 06 apr - 12 apr

Deze week | Volgende week
DagOpeningstijdSluitingstijdTussentijds gesloten
Maa.Gesloten
Din.Gesloten
Woe.Gesloten
Don.Gesloten
Vri.10:00-17:30Nee
Zat.10:00-17:00Nee
Zon.Gesloten
Bewerk deze OPENINGSTIJDEN
Delistraat 34, Rotterdam, 3072 ZL, Nederland
Tel. : 010-4849905
Visit Website | Bloemen locator | Details bewerken

Welkom bij MK Floral Design, het bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen en vervaardigen van florale objecten, decoraties en bijzonder bloemwerk met bloemen uit het seizoen. Ook bruidswerk en rouwwerk behoren tot de specialiteiten van MK Floral Design. MK Floral Design ontwerpt en vervaardigt de arrangementen voor bedrijven en particulieren en doen dit na het in kaart brengen van de wensen van de klant . Naast de op maat gemaakte arrangementen kunt u ook voor keramiek, glaswerk, een mooi boeket of losse seizoensbloemen bij ons terecht in de winkel aan het Deliplein te Rotterdam.


Houd er rekening mee dat de informatie Bloemen In Rotterdam, Delistraat 34 En alle andere Winkels Het is uitsluitend voor informatieve doeleinden.
Het wordt sterk aanbevolen om het contact Winkel Tel. : 010-4849905 Vóór het bezoek aan details en andere vragen te controleren.
Openingstijden op feestdagen
Openingstijden tijdens Pasen
Openingsuren op Kerstavond / Kerstmis / Spring Festival / Nieuwjaar
It, Onze excuses dat dit Winkel geeft geen informatie over de openingstijden op feestdagen. Contacteren Winkel direct Tel. : 010-4849905, met openingstijden verduidelijken.

Wij maken alles in het werk zodat we alle details Winkels Ze zijn up-to-date. Als u een fout opmerkt, kunt u ons helpen.
Het is ook mogelijk: Bewerk deze OPENINGSTIJDEN van Winkel Bloemen In Rotterdam, Delistraat 34,
Door te klikken op de link: ✎Bewerk deze OPENINGSTIJDEN.
Door te klikken op de link: ✎Details bewerken, uitgeven Straatnaam en huisnummer, postcode, telefoon numer of Winkel Bloemen In Rotterdam, Delistraat 34, Stuur ons uw opmerkingen en suggesties.
Dit helpt andere gebruikers om nauwkeurige resultaten te krijgen.
Guest

Recensies: 0
Bestelde ⇡